Izvor: JUGpress.com, 20.Avg.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Rosuljci” pobedili “Staklarce” u Paraćinu, Dubočica poražena

VLASOTINCE-LESKOVAC

Na samom početku prvenstvene sezone na srpskoligaškom ,,Istoku” gledaoci su imali prilike da vide veoma interesantne utakmice, u kojima nije bilo nerešenih ishoda, a u tri navrata pobedama su se osladile gostujuće ekipe.

Sama ta činjenica pokazuje da nema izrazitih favorita za prvo mesto u ligi, tako da će u narednim jessenjim kolima biti puno iznenađenja kada je konačan ishod utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u pitanje.

Fudbaleri leskovačke Dubočice na svom terenu već u premijernom meču nisu se proslavili. Ekipa Budućnosti iz Popovca bila je bolji rival i sasvim zasluženo stigla do pobede rezultatom 0:3. Ovaj poraz svakako je bolan, ali mora biti za nauk fudbalerima leskovačkog srpskoligaša da u narednim mečevima pokažu mnogo više na samom terenu, jer je očigledno da nema lakih protivnika i da se na teren mora uložiti mnogo više htenja i borbenosti ukoliko se želi doći do ostvarenog cilj. Naravno, da ovaj poraz ne trba da znači smak sveta, pa su očekivanja da će stručni štab znati i umeti da ekipu povede na pravi put. Prilika da se tako nešto desi je naredni meč Dubočice koja kao gost igra u Resavici sa ekipom novog srpskoligaša Rembasa.

Vlasotinačka Vlasina u svom ponovnom srpskoligaškom nastupu obradovala je svoje navijače pobedom od 1:3 u Paraćinu protiv uvek neugodnog domaćina ekipe SFS Borac. Dobro osmišljenom tektikom trenera Dragana Nikolića i boljom fizičkom pripremljenošću ,,Rosuljci” su prosto razbili ekipu ,,staklaraca” iz Paraćina. Ova pobeda svakako je vredna pažnje, ali fudbaleri vlasotinačkog srpskoligaša moraju da shvate da je ova utakmica samo jedna u nizu od 15 prvenstvenih mečeva i da se u savakom narednom meču moraju potvrđivati istinske vrednosti ekipe. Naredne nedelje na ,,Rosulje” stiže neugodan rival i veoma opasna kao gost, iskusna ekipa Car Konstantina sa niškog Bubnja.

U derbiju ekipa iz Jablaničkog okruga u Bošnjacu je domaće Jedinstvo dočekalo ekipu Moravac Orion iz Mrštana. Četa trenera braće Nenada i Predraga Stamenkovića uspela je da stigne do minimalne pobede od 0:1, ali veoma važne, tako da je srpskoligaš iz Mrštana na startu došao do kapitalnih bodova koji su od izuzetne važnosti za što bolji plasman. U narednom 2. kolu Moravac Orion na svom terenu dočekuje ekipu Budućnosti iz Popovca, dok je Jedinstvo ponovo domaćin, a za rivala će imati ekipu SFS Borac iz Paraćina.

U Lebanu je Radan na svom terenu pored reke Jablanice startovao uspešno pobedivši sa 1:0 ekipu Timočanina iz Knjaževca novog člana srpskoligaškog ,,Istoka”. Naredi meč Lebančani igraju sa ekipom Temnić 1924 u Varvarinu.

Rezultati 1.kola: Jedinstvo (B) – Moravac Orion 0:1, SFS Borac – Vlasina 1:3, Car Konstantin – Temnić 1924 1:0, Radan – Timočanin 1.0, Dunav – Sinđelić 2:0, Topličanin – Trstenik PPT 3:0, Jagodina Tabane – Rembas 4:0, Dubočica – Budućnost 0:3.

Naredne subote i nedelje na programu su mečevi 2.kola, a sastaju se:

Moravac Orion – Budućnost, Rembas – Dubočica, Trstenik PPT – Jagodina Tabane, Sinđelić – Topličanin, Timočanin – Dunav, Temnić 1924 – Radan, Vlasina – Car Konstantin, Jedinstvo (B) – SFS Borac.

Sve utakmice igraju se od 16,30 časova.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.