Roštiljijada u Leskovcu 2023. - za nastupe muzičara skoro 70.000 evra

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jul.2023, 11:52

Roštiljijada u Leskovcu 2023. - za nastupe muzičara skoro 70.000 evra

Nešto više od 20 dana pre otvaranja ovogodišnje leskovačke Roštiljijade poznati su i muzičari koji će nastupiti na toj manifestaciji. Procenjena vrednosti svih nastupa, prema podacima iz javne nabavke, iznosi 8 miliona dinara, a između ostalih nastupiće Bajaga i instruktori, YU grupa i Željko Samardžić.

Pregovarački postupak sa izvođačima koji će nastupiti na leskovačkoj Roštiljijadi je zvanično raspisan, a tačne cene pojedinačnih nastupa nisu poznate >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i biće poznate kada se on završi, kao što nije poznato ni koji izvođač će koje večeri nastupiti.

Ono što je poznato je sa kim se pregovara i očekuju se nastupi izvođača koji će zadovoljiti različite muzičke ukuse.

Za ljubitelje tvrđeg zvuka tu su nastupi veterana jugoslovenske i srpske rok scene Bajage i instruktora i YU grupe, dok će pop žanr pokriti domaćini iz Tropiko benda i Petar Grašo.

Snežana Đurišić, Dragan Kojić Keba i Željko Samardžić, zadovoljiće one koje vole narodnu muziku, a pored njih, prema ranijim najavama, poslednjeg dana festivala roštilja nastupiće i džez muzičari sa Nišvila.

Podsetimo, Roštilijada će biti održana od 21. do 27. avgusta na Gradskom trgu u Leskovcu.

Prošlogodišnju Roštiljijadu otvorila je Jelena Karleuša, čiji je koncert izazvao oprečna mišljenja Leskovčana, a neki su sakupljali novac da Karleuša uopšte ne peva.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.