Rodjendanski nastup Gradskog dečjeg hora “Zvezdice”

Izvor: JUGpress.com, 21.Dec.2017, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodjendanski nastup Gradskog dečjeg hora “Zvezdice”

LESKOVAC

Gradski dečji hor „Zvezdice“ po tradiciji održaće novogodišnji koncert u petak, 22.12.2017. godine u Narodnom pozorištu.

Ovim koncertom „Zvezdice“ obeležavaju i svoj 15. rođendan.

Jelena Cvetković, umetnički rukovodilac hora, najavljuje celovečernji koncert koji će biti obogaćen gostovanjem dugogodišnjih saradnika hora.

„Doći će nam Vera Milanković, profesor Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, koja je od samog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << početka sa nama. Ona nam je zdušno pomagala u svim projektima i mnogo pisala za nas. Zatim Aleksandra Paladin, kritičar, muzikolog, urednik emisije „Susretanja“ na Radio Beogradu. Doći će nam bivše Zvezdice, najmlađe Zvezdice i biće to jedno veče ispunjeno emocijama i dobrom muzikom.“

Za rođendan je objavljena i monografija „Prvih 15 godina“.

„Ovo je za nas veliki, značajan jubilej, a kroz monografiju se vide naši počeci, prvi uspesi, saplitanja, lepi i veseli trenuci, smeh, ali i suze, koje su nas ponekad pratile. U njoj se vidi kako smo sazrevali, postajali ozbiljniji, gde smo nastupali i šta sve proživeli za 15 godina“ rekla je Jelena Cvetković

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.