Izvor: Beta, 22.Mar.2010, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezolucija pred poslanicima krajem meseca

LESKOVAC, 23. marta 2010. (Beta) - Predsednica Skupštine Srbije Slavica Djukić Dejanović izjavila je u ponedeljak da bi konačni tekst deklaracije o zločinu u Srebrenici 1995. godine trebalo da bude na dnevnom redu parlamenta krajem marta ili početkom aprila.

"Deklaraciju o Srebrenici razmatraćemo ove nedelje i potrudićemo se da definitivni tekst dodje na dnevni red krajem ovog meseca ili početkom aprila", rekla je Slavica Djukić Dejanović novinarima u Leskovcu.

Predsednica parlamenta je rekla da joj nije poznata konačna verzija teksta, jer je u toku njegovo "uskladjivanje", ali da joj je "dosta toga poznato".

Slavića Djukić Dejanović, koja je i potpredsednica Socijalističke partije Srbije, rekla je da je u toj stranci dogovoreno da SPS bude "konstruktivan u vezi s deklaracijom".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić Dejanović: Rezolucija o Srebrenici krajem meseca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2010

LESKOVAC, BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas bi konačni tekst deklaracije o zločinu u Srebrenici 1995. godine trebalo da bude na dnevnom redu parlamenta krajem marta ili početkom aprila..."Deklaraciju o Srebrenici razmatraćemo ove nedelje i potrudićemo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Rezolucija pred poslanicima krajem meseca

Izvor: NaDlanu.com, 22.Mar.2010

LESKOVAC, 23. marta 2010. (Beta) - Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je u ponedeljak da bi konačni tekst deklaracije o zločinu u Srebrenici 1995. godine trebalo da bude na dnevnom redu parlamenta krajem marta ili početkom aprila. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Sednica o Srebrenici krajem marta

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2010

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović najavila je danas u Leskovcu da će sednica parlamenta na čijem dnevnom redu će biti deklaracija o Srebranici biti održana krajem meseca, ili početkom aprila...Đukić Dejanović je rekla da će poslanici u utorak, 30. marta, početi novu sednicu,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Srbija: Deklaracija o Srebrenici najkasnije početkom aprila

Izvor: Cafe.ba, 22.Mar.2010

Predsjednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović najavila je u ponedjeljak u Leskovcu da će sjednica parlamenta na čijem dnevnom redu će biti deklaracija o Srebranici biti održana krajem mjeseca, ili početkom aprila.

Nastavak na Cafe.ba...

O Srebrenici posle Vaskrsa

Izvor: Glas javnosti, 23.Mar.2010, 07:01

LESKOVAC - Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović najavila je da će sednica parlamenta na čijem dnevnom redu će biti deklaracija o Srebrenici biti održana krajem meseca ili početkom aprila...Đukić-Dejanović je rekla da će poslanici u utorak, 30. marta, početi novu sednicu,...

Nastavak na Glas javnosti...

Parlament Srbije sjutra o deklaraciji o Srebrenici

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Mar.2010

Predsjednica parlamenta Slavica Đukić Dejanović zakazala je za sjutra prvi sastanak Kolegijuma, na kojem će biti reči o konačnom tekstu deklaracije o Srebrenici. Na sednici Kolegijuma Skupštine Srbije ,ustanovljenog nedavno usvojenim Zakonom o Narodnoj skupštini, trebalo bi da bude zauzet zajednički...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.