Revija golova u Nišu , Dubočica poražena od Sinđelića

Izvor: JUGpress.com, 10.Sep.2018, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revija golova u Nišu , Dubočica poražena od Sinđelića

LESKOVAC-NIŠ-LEBANE-VLASOTINCE

Fudbaleri leskovačke Dubočice poraženi su sa 4:3 na gostovanju u Nišu protiv domaće ekipe Sinđelića. Leskovački srpskoligaš imao je u 21.minutu vođstvo od 0:2, ali domaća ekipa uspela je da do poluvremena poravna rezultata na 2:2, i da potom sredinom drugog dela igre dođe i do pobede od 4:3.

U Lebanu je bilo dosta komešanja i incidenata. Gostujuća ekipa na kraju slavila je pobedu od 1:2 a kraj susreta nisu dočekali treneri >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << gostiju koje je sudija Nemanja Mitrović iz Prokuplja udaljio sa klupe gostiju. Domaća ekipa sa 1:0 vodila je još od 9.minuta, a gosti iz Gadžinog Hana izjednačili su u 72.minutu, da bi tri minuta pre kraja postigli još jedan pogodak i tako se kući vratili sa celim plenom. Posle postignutog pobedonosnog pogotka gostiju došlo je do incidenata, tako da će biti posla i za disciplinskog sudiju FSRIS. Rukovodstvo domaće ekipe nezadovoljno je arbitražom sudije meča pa tako najavljuju da će izdati saopštenje zbog svega onoga što se desilo na samoj utakmici.

Očigledno je da je Dunav bio predubok za fudbalere Moravca Orion. Fudbaleri domaćeg srpskoligaša slavili su minimalnu pobedu od 1:0, ali dovoljnu da na svom kontu upišu tri prvenstvena boda. Mogli su fudbaleri iz Mrštana da prvi stignu do vođstva da je Milan Đokić realizovao kazneni udarac u 7.minutu igre. Posle samo tri minuta usledila je kazna, igrači domaće ekipe zatresli su mrežu golmana Cakića, što se kasnije ispostavilo da je to bio i jedini pogodak na utakmici.

Jedina ekipa sa teritorije fudbalskog Jablaničkog okruga koja je ostvarila pobedu u 4.kolu srpskoligaškog ,,Istoka” je ekipa Jedinstva iz Bošnjaca. Posle ne, baš, kvalitetnog prvog poluvremena, u kome nije bilo šanse za postizanje pogotka ni sa jedne strane, u nastavku igre obe ekipe zaigrale su na pobedu, pa je tako stotinak gledalaca videlo dosta uzbuđenja i šanse na obe strane. Domaća ekipa do pobede je došla u 51.minutu lepim pogotkom Mitića.

Rezultati 4.kola: SFS Borac – Ranički (S) 1:0, Jedinstvo (B) – Car Konstantin 1:0, Radan – Zaplanjac 1:2, Sinđelić – Dubočica 4:3, Rtanj – Jedinstvo (P) 2.0, Trstenik PPT – Pukovac 4:0, Jagodina Tabane – Budućnost 1:1, Dunav – Moravac Orion 1:0, Temnić 1924 – Radnički (P) prekid u 87.minutu pri vođstvu domaćina od 2:0.

Na tabeli vodi novajlija u ligi ekipa Zaplanjca iz Gadžinog Hana koja je u prva četiri kola ima isto toliko i pobeda.

U narednom 5.kolu, sastaju se: Moravac Orion – SFS Borac, Budućnost – Temnić 1924, Radnički (P) – Dunav, Jedinstvo (P) – Jagodina Tabane, Pukovac – Rtanj, Dubočica – Trstenik PPT, Car Konstantin – Radan, Radnički (S) – Jedinstvo (B). Sve utakmice počinju od 16 časova, osim meča u Nišu između Car Konstantina i Radana koji se igra od 11 časova.

ZONA ,,JUG”

Na vlasotinačkoj ,,Rosulji”

VLASINA STIGLA DO POBEDE U FINIŠU MEČA

Još jednom su fudbaleri bojničke Puste reke pokazali da su veoma nezgodan rival ekipi Vlasine. Bojničani su poveli u 11.minutu, a Vlasina je izjednačila u 64.minutu iz jedanaesterca, da bi bukvalno u poslednja tri minuta stigla do pobede, golovima Nemanje Đokića u 88.minutu i povratnika u tim Ivana Stojanovića u poslednjem minutu igre.

U meču u Gornjem Stopanju fudbaleri domaćeg Jedinstva došli su do prve zonaške pobede od 2:0 u meču sa ekipom Budućnosti iz Orašja. Jablanica tone sve niže i niže. I u ovom kolu zonaš iz Medveđe doživeo je poraz na gostovanju u Medoševcu gde je domaća Mladost slavila laku i ubedljivu pobedu od 3:0. OFK Brzi brod bio je prejak da bi leskovačka Sloga mogla osvoji sva tri boda na svom terenu. Malobrojni gledaoci videli su podosta rastrzanu igru, meč je završen nerešenim rezultatom 2:2.

Rezultati 4.kola: Vlasina – Pusta reka 3:1, Sloga – OFK Brzi brod 2:2, Jedinstvo (GS) – Budućnost 2:0, OFK Niš – Tanasko Rajić 3:1, Vranjska banja – Mladost (B) 6:3, Mladost (M) – Jablanica 3:0, Morava – Balkanski 2:1, Jedinstvo (P) – Pčinja 0:2.

V. Stamenković

Na tabeli, jedino, sa stoprocentnim uspehom nalazi se ekipa OFK Niš.

Parovi 5.kola: Pusta reka – Jedinstvo (GS), Pčinja – Vlasina, Balkanski – Jedinstvo (P), Brzi brod – Morava, Jablanica – Sloga, Mladost (B) – Mladost (M), Tanasko Rajić – Vranjska banja, Budućnost – OFK Niš.

Sve utakmice počinju od 16 časova.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.