Renovirana Biblioteka Brestovčanima nudi 4.000 naslova

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2016, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renovirana Biblioteka Brestovčanima nudi 4.000 naslova

Nakon 4 godine pauze, u Brestovcu kod Leskovca ponovo je počelo sa radom istureno odeljenje leskovačke Narodne biblioteke u kome je zasada čitaocima na raspolaganju 4.000 naslova.

Istureno odeljenje nalazi se u sklopu brestovačkog Doma kulture i ima pozajmno, dečije odeljenje, zavičajne autore, odeljenje periodike i malu čitaonicu sa dnevnom štampom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na raspolaganju.

Prema najavama gradskih čelnika, uskoro će Biblioteka biti bogatija za još oko 2.000 naslova, a u njoj će raditi jedan bibliotekar svakog radnog dana od 9:30 do 17 sati.

Za obnovu Bilioteke iz gradskog budžeta je izdvojeno 250.000 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.