Izvor: JUGpress.com, 27.Jul.2021, 18:27

Rekonstrukcija Bulevara Nikole Pašića se odvija po planu

LESKOVAC

Direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić rekao je da se radovi na jednoj od najfrekventnijih leskovačkih saobraćajnica – Bulevaru Nikole Pašića odvijaju zadovoljavajućom dinamikom.

„Radovi, koji su otpočeti pre tri meseca, se odvjaju po planu. Trenutno se završava asfaltiranje leve kolovozne trake sa ciljem da se saobraćaj usmeri na istu kako bi se otpočelo sa radovima na desnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << traci. Ono što je do sada urađeno su tamponski slojevi, urađeni su ivičnjaci, polovina kružnog toka, postavljene su stope za osvetljenje i završena je kompletna vodovodna mreža.“

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.