Izvor: JUGpress.com, 26.Jul.2021, 14:36

Rekonstruisana Jug Bogdanova ulica

LESKOVAC

Povodom završetka rekonstrukcije Jug Bogdanove ulice održanaje konferencija za medije na kojoj je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović izneo podatak da je za ovu, jednu od prometnijih ulica u Leskovcu, u dužini od 190 metara iz budžeta Grada izdvojeno 9 miliona dinara.

„Jedan od naših prioriteta je putna infrastruktura. Pored meštana koji žive u ulici Jug Bogdanova, važno je što se >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ovde nalazi i vatrogasna služba, kao i poljoprivredna stručna služba. Vatrogasci su marljivi ljudi, koji reaguju u pravom trenutku i promptno i iz tog razloga nam je želja bila da završimo ovu ulicu kako bi oni mogli da spasavaju živote, da nastave da rade na najboljem mogućem nivou, kao i do sada.“

Direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić pojašnjava da je urađen mašinski iskop kako na kolovozu, tako i na trotoarskim površinama.

„Ugrađen je tamponski sloj od šljunka i tucanika, urađeni su novi ivičnjaci, trotoarske površine su popločane behaton pločama, dok su na kolovozu ugrađena dva asfaltna sloja.“

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.