Razbijen međunarodni šverc heroina preko Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jun.2010, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbijen međunarodni šverc heroina preko Srbije

Na jugu Srbije u nastavku akcije Morava uhapšeno je sedam osoba, čime je presečen međunarodni lanac za šverc narkotika, izjavio je načelnik policijske uprave u Leskovcu Dejan Radenković.

Uhapšeni su Erik Ahmetović (28) i Edin Liman (19) iz Skoplja, Anes Bajramović (25) iz Priboja, Bojan Stojanović zvani Brendi (37), Ljubiša Stanković, zvani Macan (46), Branko Spasić, zvani Bane kik bokser (33) i Mile Kuzmanović (32), svi iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Leskovca, izjavio je danas Tanjugu ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Zaplenjeno je i pola kilograma heroina koji su pokušali da prebace iz Makedonije u Hrvatsku, koristeći autobus na relaciji Skoplje - Rijeka, a zaustavljen je na graničnom prelazu Batrovci.

Oni se sumnjiče da su u poslednja dva meseca na ovaj način prošvercovali oko tri kilograma heroina, a izvesna količina je završila i na leskovačkom tržištu. Heron je prenošen po narudžbini iz Leskovca i Hrvatske.

Pripadnici policije su više od tri meseca posmatrali aktivnosti osumnjičenih i hapšenja su usledila tek kada je čitava grupa otkrivena. Svi oni su priznali u policiji dela zbog kojih su osumnjičeni, potvrdili su u Policijskoj upravi Leskovca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.