Izvor: JUGpress.com, 23.Jan.2024, 19:19

Rasprodaja se nastavlja: U prodaju ide “Hipokrat” i apoteka u Vučju

LESKOVAC

Članovi Privremenog organa su dali saglasnost na predlog Odluke kojom se pokreće postupak otuđenja nepokretnosti iz javne svojine grada Leskovca javnim nadmetanjem i objekat poznatiji kao Apoteka „Hipokrat“, kao i apoteka koja je ranije bila u sastavu zgrade Doma zdravlja u Vučju.

Naloženo je Odeljenju za imovinsko pravne poslove i imovinu da odredi početnu cenu po kojoj se otuđuju nepokretnosti iz javne svojine i da izradi tekst oglasa i sadržaj >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za javno nadmetanje.

Doneta je i Odluka o pokretanju ponovljenog postupka otuđenja pokretnih stvari u javnoj svojini grada Leskovca putem javnog nadmetanja Apotekarske ustanove Leskovac. Predmet otuđenja je osnovni inventar u objektima u kojima je poslovala Apotekarska ustanova Leskovac, tehnička sredstva, apotekarski inventar i zalihe robe koje su zatečene u Apoteci Leskovac na dan 21.12.2020. godine. (kraj) IS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.