Izvor: JUGpress.com, 06.Dec.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprava o budžetu zakazana za 10. decembar, na sajtu grada nema ni nacrta budžeta ni obaveštenja

LESKOVAC

Iako je na kraju poslednje održane sednice Gradskog veća grada Leskovca (4.12.2019.) gradonačelnik Goran Cvetanović obavestio prisutne da će javna rasprava o Nacrtu budžeta za 2020. godinu biti održana 10.decembra ove godine na zvaničnom sajtu grada ni dva dana kasnije nema obaveštenja ni poziva gradjanima i gradjankama o tome.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sajtu grada nije objavljen ni dokument koji su usvojili članovi Gradskog veća a koji je, zapravo, osnova za javnu raspravu o gradskom budžetu za narednu godinu.

U odeljku BUDŽET poslednji objavljeni dokument je Uputstvo za izradu Nacrta budžeta za 2020. godinu.

Na sajtu grada postoji poseban odeljak PREDLOŽITE BUDŽET u koje je objavljen poziv gradjanima da svojim predlozima učestvuju u kreirawu najvažnijeg finansijskog dokumenta grada i obaveštenje da je rok za dostavljanje predloga bio 20.11.2019. godine.

U odeljku “Sednice Gradskog veća” poslednji objavljeni dokument je sa 119. sednice koja je održana 25. novembra 2019. godine.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Grad Novi Pazar poziva građane da prisustvuju javnoj raspravi o budžetu za 2020. godinu

Izvor: SandzakPress.net, 06.Dec.2019

Grad Novi Pazar poziva građane da prisustvuju javnoj raspravi o budžetu za 2020. godinu i da svojim pitanjima, sugestijama i kritikama daju doprinos uključivanju građana u procese donošenja odluka. Javna rasprava će se održati u ponedeljak, 9. decembra 2019. godine u Galeriji Multimedijalnog centra...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.