Izvor: JUGpress.com, 28.Jul.2023, 11:37

Raspisana licitacija poslovnog prostora i korišćenje javnih površina za Roštiljijadu 2023. godine

LESKOVAC

Turistička organizacija Leskovca obaveštava sve zainteresovane da je raspisan oglas za licitaciju poslovnog prostora i korišćenje javnih površina za postavljanje ugostiteljskih objekata u vreme 33. “Roštiljijade”. Ova manifestacija biće održana u periodu od 21.08. do 27.08.2023. godine.

Opšti uslovi konkursa su:

-Pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << učešća na licitaciji imaju registrovane ugostiteljske radnje i preduzeća sa važećom dozvolom za rad postojeće ugostiteljske radnje ili preduzeća i moraju biti prijavljena na SEF – sistem elektronskih faktura shodno čl. 24 Zakona o elektronskom fakturisanju.

-Pre licitacije obavezna je uplata kaucije od 20% od početne cene, kao garant ozbiljnosti, na podračun br. 840-451668-20 /“Depozit po osnovu licitacije za 33. “Roštiljijadu” u Leskovcu/ ili na blagajni Turističke organizacije grada Leskovca.

-Obrazac za licitaciju sa dokazom o registraciji i uplati kaucije se dostavljaju u zatvorenoj koverti sa naznakom “Za licitaciju” najkasnije na dan održavanja licitacije u prostorijama Turističke organizacije grada Leskovca u vremenu od 8 do 15 h.

-Podizanje cene se ograničava na 10% od početne cene mesta.

-Prva licitacija će se održati 04.08.2023. godine u Sali Skupštine Grada Leskovca sa početkom u 17 časova. Druga licitacija će se takođe održati u Sali Skupštine Grada Leskovca 14.08.2023. godine sa početkom u 17 časova.

Posebni uslovi konkursa su:

Obaveze plaćanja izlicitiranog iznosa regulišu se ugovorom i to:

30% do dana 24.08.2023. godineostatak do punog licitiranog iznosa najkasnije do 01.11.2023. godine

Ugovor se potpisuje odmah nakon završetka licitacije.

Upoznavanje sa Planom lokacija i bližim uslovima korišćenja obavezno je pre početka licitacije, odnosno, podnošenja ponuda. Sve informacije mogu se dobiti u prostorijama Turističke organizacije Leskovca. (kraj) IS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.