Izvor: JUGpress.com, 09.Avg.2023, 10:13

Raspisan konkurs za javne radove za nezaposlene osobe

LESKOVAC

Grad Leskovac i Nacionalna služba za zapošljavanje raspisali su javni konkurs za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica u 2023. godini.

Program javnih radova predviđa odobravanje sredstava za angažovanje nezaposlenih lica sa evidencije Nacionalne službe nezaposlenih – filijala Leskovac i podrazumeva sprovođenje aktivnosti koje preduzima poslodavac >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << – izvođač javnog rada, a koje imaju za cilj ostvarenje određenog društvenog interesa.

Javne radove sprovodi poslodavac – izvođač javnog rada, koga određuju Grad Leskovac i Nacionalna služba za zapošljavanje – filijala Leskovac na osnovu javnog konkursa, navodi se u konkursu.

Maksimalna dužina trajanja javnog rada je tri meseca.

Poslodavac – izvođač javnog rada podnosi prijavu za sprovođenje javnog rada koja sadrži opis aktivnosti javnog rada (termin plan) i broj lica koja se angažuju po osnovu ugovora o privremenim i povremenim poslovima.

Ugovorom o privremenim i povremenim poslovima utvrdiće se broj radnih dana za svako lice uključeno u javni rad.

Rok za podnošenje prijava za sprovođenje javnih radova je od 07.08.2023. godine do 22.08.2023. godine.

Javni radovi se mogu sprovoditi u oblastima:

• socijalnih (odnosno socijalne zaštite), humanitarnih i kulturnih delatnosti i

• održavanja i zaštite životne sredine i prirode, navodi se u konkursu. (kraj) LJS/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.