Raspisan konkurs za direktore gradskih preduzeća

Izvor: juGmedia, 01.Avg.2013, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za direktore gradskih preduzeća

LESKOVAC – Skupština grada Leskovca raspisala je konkurse za izbor direktora u šest javnih preduzeća.

Javni konkurs objavljen je u dnevnom listu „Večernje Novosti“ a traže se direktori u JKP „Toplana“, JKP „Grdelica“, JKP „Komunalac“, JKP „Vodovod“, JP „Gradska autobuska stanica“ i JP „Radio Leskovac“.

Direktori se imenuju na period od četiri godine a uslovi konkursa za sve pozicije su identični osim što se u nekima traži >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << tri, a negde pet godina radnog iskustva na rukovodećim mestima.

Rok za podnošenja prijava je 15 dana i počinje narednog dana od dana objavljivanja u „Službenom glasniku“.

Informacije o konkursima mogu se dobiti i na telefone: 016 212 774 i 016 251 964, a osoba zadužena za kontakt je Suzana Lepojević.

(Kraj)ena
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Konkurs za direktore u Leskovcu

Izvor: B92, 01.Avg.2013

Leskovac -- Leskovačka lokalna samouprava raspisala je konkurs za izbor direktora šest gradskih preduzeća...Konkurs je raspisan za direktore JKP Toplana, Komunalac i Vodovod, kao i JP Radio Leskovac i Gradska autobuska stanica...Takodje putem konkursa biće izabran i direktor JKP Grdelica u toj varošici...Rok...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.