Ranjeni zatvorenik i dalje u teškom stanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2015, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjeni zatvorenik i dalje u teškom stanju

Stanje zatvorenika koji je sinoć izboden u tuči u Okružnom zatvoru u Leskovcu i dalje je veoma teško i njegov život je i dalje ugrožen, saznaje agencija Beta u Kliničkom centru u Nišu.

Direktor Kliničkog centra, Zoran Radovanović, rekao je za Betu da je pacijent A.M. (23) koji je iz Leskovca dovezen na nišku Neurohirurgiju operisan noćas oko dva sata.

"Pacijent je stabilan nakon operacije, ali je i dalje u teškom stanju sa neizvesnom prognozom", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saopštio je Radovanović.

Zatvorenik A.M. je sa ubodnom ranom u predelu glave dopremljen najpre u leskovačku bolnicu gde je reanimiran, a zbog težine povrede, odmah potom prebačen je na Kliniku za neurohirurgiju KC Niš.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.