Radniku menjačnice pucali u lice

Izvor: juGmedia, 18.Sep.2013, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radniku menjačnice pucali u lice

LESKOVAC – Radnik menjačnice u sklopu prodavnice mešovite robe „MN Haus“ teško je večeras ranjen u lice kada je na njega pucao lopov, za kojim policija traga.

Pucano je iz pištolja u Leskovčanina D.A (43) u Ulici 28. marta, preko puta restorana Bebinac. Medicinski je zbrinut u Opštoj bolnici u Leskovcu.

Portparol Policijske uprave Boban Zdravković kaže da se oružani napad dogodio u 20,33 sati, u vreme kade se radnik spremao da pođe kući.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Policiji pretpostavljaju da se radi o pokušaju oružane pljačke, a očevici tvrde da su ranjenoga pronašle komšije u jakim bolovima ispred prodavnice i da su ga odvezle do bolnice.

Policijske patrole su, prema saznanjima Jugmedie, blokirale izlazne puteve iz Leskovca.

Milica Ivanovic

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik menjačnice teško ranjen u oružanoj pljački u Leskovcu

Izvor: Blic, 18.Sep.2013

Radnik menjačnice u sklopu prodavnice mešovite robe "MN Haus" u Leskovcu teško je večeras ranjen kada je na njega pucao lopov, za kojim policija traga...Pucano je iz pištolja u Leskovčanina D.A. (43) u Ulici 28. marta, preko puta restorana "Bebinac". Medicinski je zbrinut u Opštoj bolnici u Leskovcu...Portparol...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.