U padu sa krova teško povređen radnik u Leskovcu

Izvor: Blic, 02.Nov.2011, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U padu sa krova teško povređen radnik u Leskovcu

Radnik građevinskog preduzeća "Armont" iz Beograda, pao je danas sa krova na gradilištu u Leskovcu i teško se povredio, potvrđeno je Beti na tom gradilištu i u leskovačkoj bolnici.

Na odeljenju urgetnog centra Opšte bolnice rekli su Beti da se ovaj radnik nalazi u besvesnom stanju i da će najverovatnije biti prebačen u Klinički centar u Nišu.

Radnici sa gradilišta južnokoreanske firme "Jura" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kazali su da je njihov kolega pao sa krova oko 14 sati i da je odmah prebačen u bolnicu.

"Okliznuo se i pao dok se postavljala limena krovna konstrukcija. Imao je na sebi kompletnu zaštitnu opremu", kazao je jedan od građevinaca.

U policiji su Beti kazali da još ne znaju identitet povređenog radnika, a njegove kolege su kazale da je rodom iz Bosne i Hercegovine, kao i da je preduzeće "Armont", podizvođač na gradilištu "Jure".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovac: Teško povređen radnik

Izvor: B92, 02.Nov.2011

Leskovac -- Radnik građevinskog preduzeća "Armont" iz Beograda pao je sa krova na gradilištu u Leskovcu i teško se povredio, potvrđeno je Beti u leskovačkoj bolnici...Na odeljenju urgentnog centra Opšte bolnice rekli su Beti da je ovaj radnik u besvesnom stanju i da će najverovatnije biti prebačen...

Nastavak na B92...

Radnik pao sa krova zgrade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2011

LESKOVAC -..Radnik građevinskog preduzeća "Armont" iz Beograda, pao je danas sa krova na gradilištu u Leskovcu i teško se povredio, potvrđeno je Beti na tom gradilištu i u leskovačkoj bolnici...Na odeljenju urgentnog centra Opšte bolnice rekli su Beti da se ovaj radnik nalazi u besvesnom stanju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Okliznuo se i pao sa krova

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2011

Radnik građevinskog preduzeća "Armont" iz Beograda, pao je danas sa krova na gradilištu u Leskovcu i teško se povredio, potvrđeno je Beti na tom gradilištu i u leskovačkoj bolnici...Na odeljenju urgetnog centra Opšte bolnice rekli su Beti da se ovaj radnik nalazi u besvesnom stanju i da će najverovatnije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Leskovac: radnik pao sa krova gradilišta “Jura”

Izvor: JužneVesti.com, 03.Nov.2011, 12:28

Sa krova fabrike "Jura" u Leskovcu pao je i teško povređen radnik čije ime na gradilištu niko nije znao.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.