Radnici grdeličkog Komunalca uzgajaju i cveće

Izvor: juGmedia, 08.Nov.2014, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici grdeličkog Komunalca uzgajaju i cveće

LESKOVAC – Zaposleni u grdeličkom komunalnom preduzeću spremili su za prodaju 13.500 komada cvetnog materijala, uzgajanog u sopstvenim lejama, izjavio je direktor Staniša Petrović.

Osnovna delatnost JKP „Grdelica“ je vodosnabdevanje stanovnika, rukovanje otpadnim vodama, održavanje javne higijene, a od nedavno i izrada mobiliraja i uzgoj cveća.

Petrović kaže da su ekipe ovog preduzeća proteklih dana >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sprovele akciju jesenjeg zasađivanja cveća i dendroloških vrsta u centru Grdelice i Predejanu, te da je u parkovskim lejama posađeno oko 6.000 komada raznog cveća.

U rasadniku preduzeća u pripremi je i proizvodnja ukrasnog bagrema i breze. Prema rečima direktora Petrovića ekipe preduzeća vrše i uređenje privatnih dvorišta i parkova privrednih društava na teritoriji grada.

Ove godine preduzeće je na tenderu dobilo i poslove održavanja svih mobilijara na području Leskovca kao i sportsko-rekreativnih terena.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.