Radionice, izložbe i predavanja na “Danu nauke” u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jul.2018, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionice, izložbe i predavanja na “Danu nauke” u Leskovcu

Zanimljivosti iz biologije, hemije, medicine, astronomije, arheologije, matematike, savremenih tehnologija i istorije, kroz interaktivne radionice, biće predstavljene Leskovčanima u okviru manifestacije “Dan nauke” koja će se održati 10. jula od 18:30 u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju.

Posetioci će, kažu organizatori, moći da se upoznaju sa istorijom kostima, linorezom, da vide izložbu gljiva, čuju priču o caru Justinijanu, vide lego robota i još mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zanimljivosti.

Pored predavanja i interaktivnih radionica iz različitih oblasti, posetioci će od 20:30 moći da posmatraju nebeska tela - kažu u Centru.

Kompletan program “Dana nauke” možete pogledati na sajtu Centra za stručno usavršavanje u obrazovanju.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.