Radionica za nezaposlene mlade u Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 28.Sep.2017, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionica za nezaposlene mlade u Leskovcu

LESKOVAC

Drugi krug nacionalnog projekta Coca–Cola podrška mladima startuje 2. oktobra u Leskovcu.

Nezaposleni mladi iz Leskovca i okoline imaće priliku da na radionicama, u narednih šest dana, dobiju potrebno znanje i savete značajne za pronalaženje posla i snalaženje na tržištu rada.

Specijalizivane treninge vodiće sertifikovani stručnjaci sa velikim iskustvom, kao i zaposleni kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Program Coca-Cola >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << podrška mladima se realizuje u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i sociijalna i pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje i NALED-om.

Raspored ostalih radionica po gradovima ove jeseni, uz druge korisne informacije o programu,  nalaze se na sajtu www.coca-colapodrška mladima.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.