Izvor: JUGpress.com, 12.Feb.2019, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali proslavili slavu

LESKOVAC

Sečenjem slavskog kolača obeležena je slava Srpske radikalne stranke Sveta tri jerarha.

Ovom činu u prostorijama Gradskog odbora SRS u Leskovcu prisustvovali su članovi i simpatizeri stranke, kao i kolega iz drugih političkih opcija. Protojerej Hadži Slaviša Stanojević u svom obraćanju podsetio je da se i u vreme svetog Vasilija Velikog, svetog Grigorija Bogoslova i svetog Jovana Zlatoustog desila svađa među ljudima, jer su se ljudi počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << više da poštuju jednog u odnosu na druga dva sveca.

„Svi oni su jednaki pred Bogom, pa se zato slave sva trojica zajedno. Kao i onda tako je i danas potrebna sloga našem narodu, da se razvađena braća sjedine, da današnji dan bude dan sloge, ljubavi i izmirenja braće među sobom.“

Domaćin slave Milan Šušilović preneo je slavu sledećem domaćinu Bobanu Pavloviću, uz želju da se i dogodine svi okupe u zdravlji, sreći, veselju i miru.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.