RHMZ CRVENI ALARM Za Leskovac tri, za Niš naredna dva dana

Izvor: juGmedia, 26.Maj.2018, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHMZ CRVENI ALARM Za Leskovac tri, za Niš naredna dva dana

Visok nivo UV zračenja za vikend i u ponedeljak, očekuje se u Leskovcu i Nišu, zbog čega se ova dva grada nalaze u crvenoj zoni, pokazuju prognoze Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije.

Indeks UV zračenja danas u Leskovcu i Nišu iznosi 8, a u narednih pet dana temperature će u pojedinim mestima dostići i 31 stepen, što će dovesti do visokog UV zračenja od 8 do 10.

U nedelju i ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u Leskovcu će biti najveće zračenje, gde će indeks biti kao i danas 8, a ista situacija u ponedeljak očekuje se i u Nišu.

Građanima se savetuje da od 11 do 16 časova, ne izlaze napolje, a ako moraju da obavezno namažu zaštitnu kremu i stave naočare za sunce.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.