Izvor: Blic, 18.Feb.2022, 15:47

RASVETLJENA NESVAKIDAŠNJA PREVARA U NIŠU Robijaš jednim pozivom sa govornice ženi uzeo 26.000 dinara: Raspitivao se o zdravlju, pa joj obećao pomoć od 400.000 dinara!

Zbog sumnje da su počinili prevaru kojom se nezakonito stekli 26.000 dinara, policija će protiv jednog osuđenika zatvora u Leskovcu starog 46 godina i njegovog tri godine mlađeg prijatelja koji se ne nalazi iza rešetaka, podneti krivičnu prijavu po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pozivom sa govornice zatvorenik iz Niša na prevaru uzeo 26.000 dinara

Izvor: JužneVesti.com, 18.Feb.2022

Zbog sumnje da je nasumičnim pozivom iz zatvora ubedio 52-godišnjakinju da uplati 26.000 dinara na račun drugog Nišlije, obećavši joj da će tako dobiti 400.000 dinara, policija će podneti krivične prijave protiv dvojice muškaraca.

Nastavak na JužneVesti.com...

ISPOVEST NIŠLIJKE KOJU JE PREVARIO ROBIJAŠ Iz zatvora je zvao i raspitivao se za zdravlje pa joj uzeo 26.000 dinara: Predstavio mi se kao dobrotovr i obećao 400.000 DINARA POMOĆI

Izvor: Blic, 18.Feb.2022

Nišlijka S.M. (52) postala je žrtva nesvakidašnje prevare koju je počinio njen sugrađanin I.K. (46), poznatiji kao „Paja Prevara“. Ono što ovaj slučaj čini još neobičnijim je što je I.K. ovu kriminalnu rabotu počinio iz leskovačkog zatvora gde se nalazi na izdržavanju kazne zbog ranijih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.