Izvor: JUGpress.com, 08.Maj.2023, 22:05

Pusta reka opustošila Žitorađu

LESKOVAC-LEBANE-BOJNIK-VRANJE

Da fudbaleri Puste reke imaju dobar igrački sastav i da igraju dobar i kvalitetan fudbal na svojoj koži najbolje je osetila vodeća ekipa na tabeli, Žitorađa. Tri gola u mreži gostiju i još toliko propuštenih prilika prava je mera ovog nesumljivo interesantnog meča. Da se slabi rezultati nižu svakog kola fudbalera Radana nije više nikakvo iznenađenje i zato se zonaš iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Lebana po plasmanu nalazi u donjem delu tabele. Na stadionu pored reke Jablanice meč sa ekipom Alakinca okončan je nerešenim ishodom, a komšijska Jablanica doživela je težak poraz od 5:1 od ekipe Nebeskih anđela.

Iznenađenje u ovom kolu je svakako poraz od 3:2 ekipe Jedinstva iz Gornjeg Stopanja u meču sa ekipom Gracka.

U Vinarcu snage su odmerile prvi komšije domaća Mladost 1959 i Plantaža a pobedi od 3:2 su se radovali domaći fudbaleri. (kraj) VS/SM

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.