Psi ujeli ženu u krugu bolnice

Izvor: Blic, 15.Jul.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psi ujeli ženu u krugu bolnice

LESKOVAC - Slađanu Novaković izujudela su tri psa lutalice u krugu Opšte bolnice u Leskovcu. Novaković je smestila dete na infektivno odeljenje i izašla iz bolnice, a u dvroištu su je pobesnele životinje oborile na beton i izujedale za desnu butinu i list desne noge. Bolnički portir je pse oterao i spasao je - tvrdi ona.



Napad se desio 8. juna nešto pre 24 sata, a modrice na nozi još su vidljive.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Nisam imala čime da se branim od krupnih pomahnitalih životinja. Zabijali su i zabijali zube, a ja sam vrištala i dozivala pomoć - priča žena, koja se još nalazi pod stresom. U bolnici su joj dali „bensedin" i dezinfikovanu vatu, a tek sutradan je dobila antitetanus.

Iako od pre mesec dana u Leskovcu radi azil, psi lutalice i dalje mogu da se vide na leskovačkim ulicama. Slađana nije jedina koju su ovih dana izujedali psi u bolničkom krugu. Pre nje su na istom mestu nasrnuli na jednu pacijentkinju i jednu zdravstvenu radnicu.

U JKP „Komunalac", zaduženom i za azil u selu Turekovac, kažu da se njihovih šest radnika stalno nalaze na terenu.

- Baš u bolničkom krugu smo ovih dana pokupili nekoliko pasa i smestili ih u azil, ali u Leskovcu ima mnogo čopora, pa je potrebno vreme da ih sve pohvatamo - kaže direktor „Komunalca" Dragan Milenković, dodajući da je do sada u azil smešteno 50 pasa, ali da se njih 20, posle sterilizacije, našlo ponovo na ulicama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.