Prvi tim “Dubočice” ostao bez trenera

Izvor: juGmedia, 08.Feb.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi tim “Dubočice” ostao bez trenera

LESKOVAC – Šef stručnog štaba i trener prvog tima Gradskog fudbalskog kluba “Dubočica” podneo je danas neopozivu ostavku na sve funkcije u klubu.

Za “Jugmediu” kaže da je to učinio zbog neizmirenih dugovanja.

“Poslednju platu koju sam primio je za prvu polovinu septembra prošle godine. Mnogo stvari oko kojih sam se dogovorio sa upravom nisu ispoštovane i ja ne želim da trpim takvu neozbiljnost”, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kaže Grujić.

Njegovu ostavku bi trebalo da prihvati ili odbije Upravni odbor GFK “Dubočica”.

Sa druge strane, predsednik “Dubočice” Dejan Đorđević, koga smo zatekli na treningu sa igračima, tvrdi da je u klubu sve u redu.

“Napredujemo polako. Cilj nam je da uđemo u viši rang takmičenjima. Upravo pregovaramo sa lokalnom samoupravom da nam se nekako ponovo priključi voda koja je isključena zbog duga od 650.000 dinara”, ističe Đorđević.

Novoformirani Gradski fudbalski klub “Dubočica” takmiči se već 6 meseci i u Jablaničkog okružnoj ligi zauzima 3. mesto.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Gde je nestao semafor sa “Dubočicinog” stadiona

Izvor: juGmedia, 09.Feb.2016, 08:11

LESKOVAC – LED semafor koji je prikazivao rezultate odigranih utakmica , plaćen od strane lokalne samouprave skoro pola miliona dinara, pred novogodišnje praznike je skinut sa tribina bez ikakvog obaveštenja...U upravi Gradskog fudbalskog kluba “Dubočica” jedni tvrde da su semafor “sklonili...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.