Prvi akva park na jugu Srbije otvara se sredinom juna

Izvor: NiskeVesti.rs, 23.Apr.2016, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi akva park na jugu Srbije otvara se sredinom juna

U neposrednoj blizini obilaznice oko Doljevca privode se kraju radovi na izgradnji akva parka koji će se sa svim pratećim sadržajima prostirati na tri hektara

 
Ovim će oko pola miliona stanovnika na jugu Srbije po prvi put dobiti priliku da na idealnoj lokaciji, jer je ravnomerno udaljen od Niša i Leskovca, uživaju u vodenim čarolijama. Objekat se nalazi na Koridoru 10 i veoma je pristupačan jer se isključenje od >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << autoputa nalazi u neposrednoj blizini.
„Betonski radovi biće završeni do kraja aprila a zatim počinje ugradnja keramičkih pločica. Očekujemo da kompleks bude završen do 15.juna, izjavio je predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić koji je pojasnio da će ovim oživeti mnogi privredni subjekti koji će biti povezani sa novom turističkom atrakcijom.

Investitor je kompanija „Midnight rose“ koja je u ovaj projekat uložila 1,7 miliona evra. Pored sadržaja na vodi gradiće i hotel, diskoteku i šoping centar.



Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.