Prvaci iscrtali plato i ulicu kod biblioteke

Izvor: JUGpress.com, 05.Okt.2018, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvaci iscrtali plato i ulicu kod biblioteke

LESKOVAC

Na platou ispred i ulici pored biblioteke „Radoje Domanović“ povodom 50 godina obeležavanja akcije „Dobro došli prvaci!“ i Dečje nedelje pod sloganom „Moje je pravo da živim srećno i zdravo – za odrastanje bez nasilja“ organizovan je interaktivni književni susret i druženje sa piscem Draganom Radovićem i prvacima iz osnovnih škola „Petar Tasić“, „Svetozar Marković“, „Trajko Stamenković“, „Vožd Karađorđe“ i „Vasa Pelagić“. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Deca su na pločnicima ulice Radoje Domanović iscrtavala kredama u boji crteže na temu „Deca su svet“.

U ime lokalne samouprave pomoćnica gradonačelnika Marija Jovanović zahvalila se uposlenicima biblioteke na ovoj akciji, a prvacima požela da budu dobri i vredni đaci, te da često svoje slobodno vreme provode u biblioteci i da redovno čitaju.

Direktorka Narodne biblioteke „Radoje Domanović“ Vesna Ilić zahvalila se deci i njihovim učiteljima što su došli da uveličaju akciju povodom „Dečje nedelje“ i rekla da očekuje puno lepih crteža nastalih njihovim radom.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.