Izvor: B92, 03.Apr.2009, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva "poslanička" kancelarija

Leskovac -- U Leskovcu je otvorena prva poslanička kancelarija, s ciljem da se uspostavi direktna komunikacija između građana i poslanika.

U naredna dva meseca biće otvorene još dve takve kancelarije, a projekat su podržali USAID I Nacionalni demokratski institut.

Ambasador SAD u Srbiji Kameron Manter rekao je da je cilj otvaranja poslaničkih kancelarija poboljšanje veza između poslanika i građana i rešavanja brojnih problema.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovim rečima, to je ujedno i potvrda dobre saradnje između Srbije i SAD.

"Kao što to pokazuje pedeset miliona dolara koje svake godine dajemo kao investiciju ovde, mi nikada nismo imali odnos koji je zamrznut”, rekao je Manter.

Prva kancelarija otvorena je na inicijativu poslanika G17 plus. Do kraja maja biće otvorene kancelarije u Beogradu i Novom Pazaru.

Američka agencija za međunarodni razvoj i Nacionalni demokratski institut najavili su da će, u narednih godinu i po dana, nastaviti otvaranje poslaničkih kancelarija u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.