Izvor: JUGpress.com, 08.Feb.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protesti u Leskovcu večeras:Traže ostavku gradonačelnika i oduzimanje titule počasnog građanina Vučiću

LESKOVAC

Na društvenim mrežama su za večeras u Leskovcu, na platou ispred Narodnog muzeja u 18. sati , najavlejni protesti na kojima će biti istaknuti i dopunjeni zahtevi, medju kojima su da gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović podnese ostavku a da se titula počasnog građanina Oduzem Aleksandru Vučiću.

Ovo su drugi protesti u Leskovcu, prošlog petka je u njima učestvovalo više od hiljadu gradjana a organizuju se pod nazivom “Šetajmo za Leskovac >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ” i deo su akcije “1od 5 miliona”.

Na društvenim mrežama je istaknuta, kakos e navodi “dopunjuena lista zahteva” na kojoj sedam tačaka.

Traži se :

1. Ostavka Aleksandra Vučića

2. Оduzimanje Aleksandru Vučiću titule počasnog građanina Leskovca

3. Ostavka Gorana Cvetanovića i svih lokalnih funkcionera

4. Stop zapošljavanju nestručnih kadrova

5. Donošenje strategije za ostanak ali i povratak mladih i stručnih ljudi u Leskovac

6. Vratiti otete penzije

7. Ukidanje poreza na poljoprivredno zemljište

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.