Izvor: JUGpress.com, 10.Jul.2020, 23:01

Protesti sa šetnjom u Leskovcu

LESKOVAC

Na Širokoj čaršiji u Leskovcu i večeras se okupilo više desetina gradjana koji su protestvovali protiv aktuelne političke i epidemiološke situacije u zemlji. Kao i prethodne dve večeri, nije bilo javnih obraćanja niti iznošenja nekih zahteva.

Ali, za razliku od predhodne dve večeri mladi, kojih je bilo najviše medju okupljenima, večeras su prošetali gradom uz zvuk pištralji i vuvuzele >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i uzvike “Izlazite napolje” i “Vučiću, leči se” kao i gromko “av,av”.

Kolona nije prošla pored zgrade u kojoj se nalaze prostorije SNS koje je i večeras obezbedjivalo privatno obezbedjenje “Djurović sekjuriti” .

Protest je završen masovnim sedanjem na pločnik ispred Leskovačkog kulturnog centra i zvuke gitare koju je svirao vršnjak najvećeg broja učesnika u protestu.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.