Prosute cigle i šut usporavaju saobraćaj duž cele „Niške” ulice!

Izvor: juGmedia, 11.Dec.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosute cigle i šut usporavaju saobraćaj duž cele „Niške” ulice!

LESKOVAC – Duž stotinu metara ulice Južnomoravskih brigada, jedne od najfrekventnijih u Leskovcu, prosut je šut i parčići cigala koji vidno ometaju saobraćaj.

Vozači burno negoduju i samoinicijativno koriste samo jednu traku u oba pravca uz solidarno propuštanje.

Fotografije sa lica mesta su već postale pravi hit na Fejsbuku, a očevici tvrde za Jugmediu da je šut prosuo vozač traktora.

„Saobraćajna policija ga je zaustavila kod >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << zgrade pošte i debelo kaznila, ali niko ne dolazi već dva sata da očisti šut”, priča nam vlasniuk jednog od lokala duž ove frekventne saobraćajnice koja je leskovčanima poznatija kao “Niška ulica”.

Fotografije su na društvenim mrežama postavljene uz komentar: I tako ti je to u Leskovcu prođe istrese šut na sred ulice i nikom ništa…

(Kraj) dum
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Prosuti šut i cigla usporavaju saobraćaj u centru Leskovca

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2015

Na Ulici Južnomoravskih brigada, jednoj od najfrekventnijih u Leskovcu, u dužini od oko stotinak metara, prosut je šut i parčići cigli koji vidno ometaju saobraćaj, a niko od nadležnih još nije očistio kolovoz.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.