Pronađeno telo muškarca u Južnoj Moravi

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jul.2015, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo muškarca u Južnoj Moravi

Ronilačke ekipe Žandarmerije pronašle su telo 34-godišnjeg muškarca iz Piskupova koji se utopio u nedelju u Južnoj Moravi kod sela Velika Biljanica nadomak Leskovca.

Telo nestalog muškarca pronađeno je svega nekoliko metara nizvodno od mesta gde je i nestao.

Za njim je tokom cele noći i prepodneva tragala Žandramerija, a nesrećni muškarac se udavio oko 17:30 kada je sa mosta pokušao da skoči >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << „lastu“.

Inače, kako kažu meštani Velike Biljanice, upravo na tom mestu ispod mosta na Južnoj Moravi pojedine građevinske firme izvlače pesak, pa se u samom rečnom koritu stvaraju duboki virovi i sami meštani izbegavaju da se na tom mestu kupaju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.