Pronađeno telo mladića u Južnoj Moravi

Izvor: juGmedia, 13.Jul.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo mladića u Južnoj Moravi

LESKOVAC – Posle trineastočasovne potrage, ronilačka ekipa žandarmerije pronašla je danas telo mladića B.G. (34) iz sela Piskupovo, koji se utopio juče u Južnoj Moravi nedaleko od mosta kod leskovačkog sela Biljanica.

Ronioci su telo nesrećnog mladića izvukli oko 12,40 časova, samo nekoliko metara nizvodno od mesta gde je juče poslepodne nestao iz vidokruga drugova s kojima se odmarao i kupao.

Portparol PU Leskovca Boban Zdravković kaže da će se >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << uzroci ove smrti znati tek kada tužilac završi svoj posao, a očevici kažu za da se B.G. utopio u viru nastalom usled eksploatacije šljunka.

„Bio je neplivač, ali se nismo bojali jer je vodostaj reke izuzetno nizak. Pretpostavljamo da je upao vir, za koji nismo znali da postoji“, priča jedan od mladića, koji je uzaludno pokušavao da pronađe svog druga.

Mladić se utopio 200 metara ispod mosta na Južnoj Moravi. Meštani Biljanice kažu da se na tom mestu ne kupaju jer je reka puna virova, dubokih po nekoliko metara.

Pojedine građevinske firme godinama izvlače šljunak iz korita Južne Morave na više lokacija u leskovačkom kraju i ne postoje nikakvi znaci upozerenja za kupače.

(Kraj)mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno telo mladića u Južnoj Moravi

Izvor: Akter, 13.Jul.2015

Ronilačka ekipa Žandarmerije pronašla je danas telo mladića B.G. (34) iz leskovačkog sela Piskupovo, posle trinaestočasovne potrage, potvrđeno je agenciji Beta u Policijskoj upravi u Leskovcu..Mladić je nestao juče oko 17.30 u reci, 200 metara od mosta preko Južne Morave kod sela Biljanica,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.