Pronađen leš u Leskovcu: Policija zatekla jeziv prizor, muškarac ležao pored trafostanice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen leš u Leskovcu: Policija zatekla jeziv prizor, muškarac ležao pored trafostanice!

Incident se dogodio u neposrednoj blizini Glavne autobuske stanice.

Beživotno telo muškarca starog oko 60 godina pronašla je leskovačka policija danas, 16.januara, unutar kruga zapuštenog tekstilnog kombinata "Resort" u Leskovcu.

Nesrećni čovek je život skončao najverovatnije usled strujnog udara, jer je njegovo telo pronađeno nakon nekoliko sati u neposrednoj blizini trafostanice zapuštene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fabrike na putu ka Zaplanju.

Lekari Hitne pomoći koji su pristigli na poziv policije mogli su da konstatuju samo smrt, ali stvarne uzroke utrdiće obdukcija i detaljna istraga koje su u toku.

Incident se dogodio u neposrednoj blizini Glavne autobuske stanice u Leskovcu, a šta je radio ovaj nesrećni čovek u noćnim uslovima u krugu fabrike kojeg od veoma prometne ulice deli visoka metalna kapija, pitanje je na koje će najverovatnije dati odgovor leskovačka policija.

Po Leskovcu se priča da je tu veoma "popularna pozajmica" (krađa) elektromaterijala. Obično se otuđuje kabl sa bakarnim provodnikom.

Navodno se tako "pribavljeni" kablovi i drugi elektromaterijal, pali na perifieriji grada, a nadomak romskog dela naselja "Slavko Zlatanović", i tako se očišćeni bakar prodaje se za malu paru obližnjim otkupljivačima sekundarnih sirovina u ovome gradu...
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.