Promovisan časopis PoezijaSRB

Izvor: juGmedia, 17.Okt.2014, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promovisan časopis PoezijaSRB

LESKOVAC – U Leskovačkom kulturnom centru održana promocija drugog broja časopisa PoezijaSRB koji izdaje udruženje pesnika Poezijia SRB iz Kruševca.

U prepunoj sali LKC sinoć je promovisan drugi broj ovog specijalizovanog časopisa.

Promiciji su prisustvovali predsednik udruženja pesnika PoezijaSRB iz Kruševca, Ljubodrag Obradović, kao i pesnici Duška Erić, Svetlana Đurđević i Saša Miletić iz Kruševca kao i pesnici iz >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Leskovca čiji radovi su objavljeni u ovom časopisu: Stefan i Jelena Mitić, Miljana Stefanović, Gorica Stanković, Mimica Kostić i Zoran Jovanović, koji je, ujedno i član redakcije časopisa zadužen za promovisanje poezije autora iz Leskovca.

Ovom prilikom najavljen je i književni konkurs na temu „Boemske poezije“ koji je udruženje PoezijaSRB  raspisalo pre desetak dana.

Brojna publika uživala je u poeziji a na poziv gostiju iz Kruševca da pročitaju nešto od svoje poezije odazvali su se profesor doktor Dragomir Radovanović, Svetolik Stanković, Srđan Đorđević i Danijela Pešić, članovi pesničke družine Poezija016 koja je u poslednje vreme sve aktivnija na leskovačkoj poetskoj sceni.

Zoran Jovanović, jedan od organizatora rada ove grupe, pozvao je sve zainteresovane leskovačke pesnike da se jave i uključe u rad grupe pod jednakim uslovima sa ostalim članovima, najavljujući u vrlo kratkom vremenskom roku još novih pesničkih aktivnosti i manifestacija kakve do sada u Leskovcu nisu održavane.

(Kraj) zok/mil

Fotografija / Ivan Spiric
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.