Izvor: JUGpress.com, 26.Okt.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija leskovačkog Aerokluba

LESKOVAC

Koristeći poslednje lepe dane Miholjskog leta, Aeroklub „Saša Mitrović“ priredio je leskovčanima jedinstveni događaj izloživši na plato ispred Leskovačkog kulturnog centra deo svojih sredstava i opreme, inače retko dostupan pogledu.

Pažnju prolaznika posebno mlađih, privukla su jedrilica i padobrani, ali i broni modeli daljinski upravljanih vazduhoplova koje su delo majstorkih ruku Radivoja Nešića.

U direktnom susretu sa članovima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Aerokluba , zainteresovani su mogli da dobiju odgovore na brojna pitanja vezana za rad sekcija pilota aviona, jedrilica, zmajeva, paraglajdera i padobranaca, kao i da saznaju pod kojim uslovima je moguće steći članstvo.

Promociju Aerokluba posetili su i članovi lokalne samouprave, improvizujući konferenciju za medije, na kojoj se prisutnima obratila Andrea Tošić, pomoćnica gradonačelnika Leskovca, koja je tom prilikom rekla:

-Grad se trudi da, pored brojnih ulaganja u obrazovanje i sport, deci i mladima ponudi zanimljive i edukativne aktivnosti. Jedno od mesta koje opravdano zaokuplja pažnju naših sugrađana je Aero klub, koji je nastao davne 1923. godine. Aero klub je mesto koje mnogo može da ponudi, i naši sugrađani mogu iskoristiti priliku da uživaju u svemu tome, ali i da nauče o jedriličarstvu, motornom letenju, padobranstvu, puštanju zmajeva, paraglajdingu i aero-modelarstvu.“

Sam Aeroklub je promocijom postao bogatiji za tridesetak novih članova, koji su, koristeći dobru priliku, popunili odgovarajuće pristupnice.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.