Izvor: JUGpress.com, 01.Dec.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija POKS- a

LESKOVAC

Aktivisti Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) održali su akciju promocije stranke u centru Leskovca i tom prilikom upoznali građane Leskovca sa programom stranke.

Oni su delili Kraljevske pasoše i promotivne letke zainteresovanim sugrađanima, koji su mogli da se upoznaju i sa daljim ciljevima stranke. POKS najavljuje samostalni izlazak na predstojeće izborime (za koje očekuju da budu održani do kraja marta 2020. godine) na svim nivoima, a kao >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << jedina monarhistička stranka zalagaće se za suštinsku promenu sistema, tačnije uspostavljanje ustavne parlamentarne monarhije. Stranka je osnovana pre dve i po godine, a do kraja ove godine u planu je osnivanje odbora u Leskovcu.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.