Izvor: JUGpress.com, 11.Jul.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program Drum Dum festa 009

LESKOVAC

Drum Dum Fest 009 biće održan 18. i 19. jula u Leskovcu. Ljubitelje dobre muzike i umetnosti ponovo i ove godine očekuje praznik ritma, koji će biti predstavljen od strane najboljih bubnajra.

Organizatori Drum Dum Festa 009 sproveli su kao i prethodnih godina konkurs, putem kojeg su mogle da se prijave mlade bubnjarske nade, a koje će biti predstavljene publici kroz programe DDF kids i DDF teens >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na samom festivalu .

Umetnici iz regiona ponovo su pokazali veliko interesovanje i ove godine za foto konkurs „Objektivom kroz muziku Vol. 2“. Pristigle radove ocenjivaće priznata imena iz sveta fotografije Foto kluba „Leskovac“. Žiri će izabrati najbolje, a imena pobednika proglasiti prilikom otvaranja izložbe na samom startu Drum Dum Festa 009.

Za razliku od prethodnih godina ovogodišnje koncerte publika će moću da prati u Narodnom pozorištu. Razlog tome je loše iskustvo koje su organizatori imali sa vremenskim uslovima, ali i komšijama koje su se žalile na buku, tako da je čak i policija prekidala festival. Ulaz je besplatan.

PREDFESTIVALSKO VEČE

Sreda, 17. JUL 2019. godine

Leskovački kulturni centar

20:00 – Otvaranje izložbe fotografija „Objektivom kroz muziku Vol.2“

PROGRAM

Četvrtak, 18. JUL 2019. godine

Omladinski klub Leskovac

18:00 – Bubnjarska radionica

NARODNO POZORIŠTE LESKOVAC

20:30 – Murska percussion ensemble (SLO)

21:30 – Niški Big Band

22:30 – S.N.A.P. FM

Petak, 19. JUL 2019. godine

Omladinski klub Leskovac

18:00 – Bubnjarska radionica Srđan Dunkić

NARODNO POZORIŠTE LESKOVAC

20:30 – DDF Kids i DDF Teens

21:00 – Darko Urošević & Dragan Pavlović

21:20 – Miško Plavi Trio & Srđan Dunkić

22:00 – Bojana Stamenov & Flashpoint band

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.