Prodaje se imovina Fabrike omotnog papira i ambalaže iz Vladičinog Hana

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jul.2023, 13:14

Prodaje se imovina Fabrike omotnog papira i ambalaže iz Vladičinog Hana

Stečajni upravnik oglasio je prodaju nepokretne imovine Fabrike omotnog papira i ambalaže (FOPA) iz Vladičinog Hana, a ukupna vrednost imovine procenjena je na oko 103 miliona dinara.

Prodaja dela imovine fabrike koja je osnovana još 1961. godine, a tri godine kasnije počela sa radom, organizovana je iz četiri zasebna dela.

Kako stoji u oglasu, prvu celinu čine magacin površine osnove 4.805 kvadratnih metara i zemljište ispod i uz objekat površine 12.500 kvadrata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Procenjena imovine iznosi 42 miliona dinara, a početna cena je 11 miliona dinara - stoji u oglasu.

Drugu celinu, čija je procenjena vrednost 57 miliona dinara, a početna cena na licitaciji je 14 miliona dinara, čini papir hala površine 5.532 kvadrata, nadstrešnica, restoran, postrojenja za otpadnu vodu i zemljište ispod i uz objekat površine 20.000 metara kvadratnih.

Stanica za tehnološku vodu, hidrantni bunar i zemljište ispod i uz objekat površine 14.000 kvadrata, prodaju se kao treća celina i procenjena vrednost je 4 miliona dinara.

Tri parcele zemljišta čine četvrtu celinu, procenjena vrednost je 350.000 dinara, a početna cena je 100.000 dinara - piše u oglasu.

Javno nadmetanje zakazano je za 4. septembar u 11 sati u Leskovcu, a rok za prijavu potencijalnih kupaca je 28. avgust.

Tekst oglasa i više detalja možete pogledati ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.