Prodaje se deo pokretne imovine Jugo-hema u Leskovcu

Izvor: B92, 31.Maj.2021, 18:40

Prodaje se deo pokretne imovine "Jugo-hema" u Leskovcu

Početna cena za imovinsku celinu broj 5 je bezmalo 357 hiljada dinara.

Stečajni upravnik, Dejan Petković raspisao je poziv za javno nadmetanje za četvrtu prodaju imovine stečajnog dužnika “Jugo-hem“ iz Leskovca.

Radi se imovinskoj celini 5, koju čine dve mašine: punilica i mikser mešalica, koje će biti ponuđene po početnoj ceni od 356.941,50 dinara. Javno nadmetanje zakazano je za 22. jun >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u 12 sati u kancelariji stečajnog upravnika, u ulici Đorđa Lešnjaka 7/7, prenosi dnevnikjuga.rs.

Imovina preduzeća za proizvodnju pesticida i hemikalija za poljoprivredu, “Jugo-hem“, već je prodavana na tri licitacije. Tako su poslovni prostor u Novom Sadu i zemljište u Ruskom Krsturu, 2017. godine, prodati fizičkim licima.

Godinu dana kasnije, vlasnik proizvodne hale i pomoćnih objekata postala je Kompanija “Džinsi“, a pokretne imovine Preduzeće “Agro-arm“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.