Privredni kriminal kontrolisao papire gradonačelnika Cvetanovića!?

Izvor: juGmedia, 28.Nov.2014, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privredni kriminal kontrolisao papire gradonačelnika Cvetanovića!?

LESKOVAC – Imovina Gorana Cvetanovića, gradonačelnika Leskovca, bila je pod lupom inspektora za privredni kriminal iz Beograda.

To je večeras saopštio sam Cvetanović na sednici Skupštine grada Leskovca.

„Tri dana su ispitivali i bili zapanjeni kakvu dokumentaciju ja lično imam. Ipsitivali, gledali dokumentaciju, i, mogu da saopštim da su prezadovolnji, da sve tu stoji, od porekla novca, do dokumentacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << do građevinske“, kazao je Cvetanović.

Gradonačelnik je rekao da su inspektori za privredni kriminal iz Beograda kontrolisali njegovu dokumentaciju pre tri dana.

„Kontrolu su vršili republički inspektori za privredni kriminal kako ne bi bilo uticaja iz Leskovca“, kazao je, obraćajući se odbornicima iz redvoa opozocione Demokratske stranke.

On nije pojasnio zbog čega su inspektori za privredni kriminal ispitivali poreklo njegove imovine.

Na prethodnoj sednici Skupštine Leskovca iz opozicionih redova su postavljana indirektna pitanja o kući koju je gradonačelnik nedvano sagradio u centru Leskovca i o nedavno sagrađenoj vikendici na obalama Vlasinskog jezera. U leskovačkoj javnosti se spekuliše da je Cvetanović, takođe nedavno, postao i vlasnik stana u Beogradu.

(Kraj)mia/

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Imovina gradonačelnika Leskovca pod istragom

Izvor: Blic, 28.Nov.2014

Imovina Gorana Cvetanovića, gradonačelnika Leskovca, bila je pod lupom inspektora za privredni kriminal iz Beograda...To je večeras saopštio sam Cvetanović na sednici Skupštine grada Leskovca...- Tri dana su ispitivali i bili zapanjeni kakvu dokumentaciju ja lično imam. Ispitivali, gledali dokumentaciju,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.