Izvor: JUGpress.com, 07.Apr.2023, 11:27

Pritvor za tri osobe zbog nanošenja teških telesnih povreda

LESKOVAC

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu saopštilo je danas da su juče saslušani M.P. (1983.), S.S. (1982.) i D.M. (1996.), svi sa teritorije grada Leskovca, koji su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška telesna povreda.

Sva trojica osumnjičenih, u prisustvu zajedničkog branioca, izneli su svoje odbrane, nakon čega im je, po predlogu tužilaštva, određen >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pritvor u trajanju od 30 dana, navodi se u saopštenju .

Tužilaštvo će u što kraćem roku preduzeti dokazne radnje radi utvrđivanja svih činjenica i donošenja odluke, dodaje Osnovno tužilaštvo. (kraj) RJ/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Trojica tukla mladića u parku

Izvor: JUGpress.com, 07.Apr.2023

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. P. (1983),..S. S. (1982) i D. M. (1996) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su..izvršili krivično delo teška telesna povreda, saopštila je danas Policijka uprava iz Leskovca...Oni se sumnjiče da su, 26....

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.