Izvor: JUGpress.com, 01.Dec.2022, 10:15

Prijava za 5.000 dinara počinje danas i trajaće do 15. decembra

LESKOVAC-VRANJE-NIŠ

Mladi od 16 do 29 godina će dobiti po 5.000 dinara novčane podrške od države pred Novu godinu, kao što je već najavljeno.

Prijava mladih će trajati od 1. do 15. decembra preko Uprave za trezor. Svi mladi će morati da se prijavljuju za ovu vrstu pomoći, osim primalaca socijlne pomoći i lica u zavodima za izvršenje krivičnih sankcija.

“Mladima se nakon unošenja osnovnih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ličnih podataka (JMBG, broj lične karte i ime banke), zavodi prijava čiji status mogu da provere na navedenom portalu”, naveo je ministar finansija Siniša Mali i dodao “Ovo su dobre mere kojima podržavamo mlade ljude, koji su budućnost naše zemlje, pokazujemo im da je njhova država tu i da brine za njih”.

4

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.