Izvor: JUGpress.com, 29.Nov.2022, 12:13

Prezentacija Roštiljijade na drugom mesto na Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

LESKOVAC-KRAGUJEVAC

Turistička organizacija Leskovca učestvovala je na 13. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma koji se pod sloganom “Izaberi svoje putovanje” održao u hali Šumadija sajma u Kragujevcu.

Na ovoj manifestaciji za promociju Roštiljijade osvojeno je drugo mesto u kategoriji najuspešnije promocije.

Inače, turističke potencijale i atrakcije tokom trajanja sajma >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << predstavilo je preko 50 izlagača, uglavnom lokalnih turističkih organizacija iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije.

Na štandu TOL-a turističku ponudu predstavile su se i Turističke organizacije Bojnika i Medveđe, što je posetiocima sajma omogućilo da se na jednom mestu upoznaju sa većim delom ponude Jablaničkog okruga.

Propagandnim materijalima i video prezentacijama prezentovana su sva značajna kulturna i zabavna dešavanja u Leskovcu, prirodni potencijali i kulturno-istorijske znamenitosti.

3

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Turistička organizacija Paraćin treća na sajmu u Kragujevcu

Izvor: Danas, 30.Nov.2022, 11:47

Na 13. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma, koji je od 24. do 26. novembra održan u Kragujevcu, Turistička organizacija Paraćin osvojila je treće mesto, u kategoriji najuspešnijih promocija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.