Preventivni pregledi sluha tokom marta na jugu Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2019, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preventivni pregledi sluha tokom marta na jugu Srbije

Sa ili bez zdravstvene knjižice građani sa juga Srbije moći će besplatno da provere sluh. Stanovnici Jablaničkog okruga moći će to da urade u domovima zdravlja u Leskovcu i Lebanu, Piroćanci u ambulanti ORL u Opštoj bolnici, a pregledi su do kraja ove nedelje organizovani i u prokupačkoj Bolnici.

Leskovčani će na besplatne preventivne preglede moći da odu naredne 3 subote u martu u Službi ORL (prostorija 2017) od 8 do 14 sati.

S obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na to da će se u okviru pregleda raditi audiometrija, zainteresovani građani bi trebalo da zakažu pregled na šalteru ORL službe, kako se ne bi stvarale gužve - kažu u ovoj ustanovi.

Akcija pregleda sluha biće organizovana i u Domu zdravlja u Lebanu, četvrtkom od 13 do 20 sati i subotom od 8 do 14 sati, a pregled se može zakazati na brojeve telefona 016/843 030, 016/843 345 i 062/418 705.

U Opštoj bolnici u Pirotu, u ORL ambulanti, pregledi će tokom marta biti organizovani svakog utorka i petka od 15 do 17 sati.

Prokupčani koji žele da provere svoj sluh moći će to da urade svakog dana od 8 do 18 sati na Odeljenju ORL Opšte bolnice “dr Aleksa Savić”, a akcija besplatnih preventivnih pregleda traje do 15. marta.

Tokom pregleda dežurni lekar će postaviti dijagnozu i po potrebi prepisivati odgovarajuću terapiju - kažu u Bolnici.

Podsetimo, preventivni pregledi sluha u martu se organizuju i u Vranju i Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.