Pretukli policajca jer je uhvatio dilera

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretukli policajca jer je uhvatio dilera

Leskovačka policija je privela je S.I. i S.V. iz Leskovca, zbog sumnje da su napali policajca, a traga se za 21-godišnjim mladićem iz Leskovca, za kog se veruje da je sa ovom dvojicom, pored navedenog krvičnog dela, izvršio i krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Diler pobegao, tabadžije u pritvoru (Foto Ilustracija)

Naime, 29. aprile ove godine, u blizini Medicinske škole u Leskovcu, pripadnik policije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji po posebnom planu obavlja poslove na suzbijanju prodaje opojnih droga, pronašao je kod 21-godišnjeg mladića kesu sa oko 11 grama marihuane.

 

Dok je od mladića oduzimao drogu, sa leđa su mu prišli S.I. i S.V. i više puta ga pesnicama udarili u glavu. Od zadobijenih udaraca on je pao na zemnju, posle čega su sva trojica nastavili da ga rukama udaraju po glavi i telu i tako mu naneli lake telesne povrede.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Uhvaćeni sa marihuanom, pretukli policajca

Izvor: juGmedia, 05.Maj.2014

LESKOVAC – Leskovačka policija odredila zadržavanje S.I. (20) i S.V. (20) iz Leskovca zbog sumnje da su dilovali drogu pa potom fizički napali poilicajca. Intenzivno se traga za dvadestjednogodišnjim mladićem iz Leskovca zbog sumnje da je sa ovom dvojicom pored navedenog krvičnog dela izvršio...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.