Pretukao kasirku pa oteo novac, piće i cigarete

Izvor: juGmedia, 23.Mar.2016, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretukao kasirku pa oteo novac, piće i cigarete

LESKOVAC – Policija je pronašla i uhapsila P.Đ (1976) iz Leskovca, zbog sumnje da je oteo pazar i opljačkao radnju, pošto je prethodno kasitki pretio pištoljem, apotom je pretukao.

Leskovčanin se tereti da je 21. marta ove godine, oko 22 časa u Leskovcu, u prodavnici mešovite robe, uz pretnju pištoljem od prodavačice zahtevao da mu preda naovac od pazara.

Kada je ona odbila da to učini, osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je nekolio puta udario rukom u glavu i telo nakon čega je uzeo novac, cigarete i alkoholna pića.

Pripadnici poliicije su pronašli i od osumnjičenog oduzeli novac, cigarete i repiliku pištolja za koji se sumnja da je on koristio prilikom izvršenja ovog krivičnog dela.

P.Đ. je priveden zameniku osnovnog javnog tužioca u Leskovcu.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

LE: Pretukao kasirku i opljačkao radnju

Izvor: OkRadio.rs, 23.Mar.2016

Policija je pronašla i uhapsila P.Đ (1976) iz Leskovca, zbog sumnje da je oteo pazar i opljačkao radnju, pošto je prethodno kasirki pretio pištoljem, a potom je pretukao. Leskovčanin se tereti da je 21. marta ove godine, oko 22 časa u Leskovcu, u prodavnici mešovite robe, uz pretnju pištoljem...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.