Pretio da će zapaliti ukućane

Izvor: RTS, 20.Avg.2013, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretio da će zapaliti ukućane

Policija uhapsila dve osobe zbog nasilja u porodici u Leskovcu, a protiv još dve podnela krivične prijave. Jedan od uhapšenih pretio da će benzinom zapaliti ukućane.

Policija u Leskovcu je uhapsila dve osobe iz tog grada zbog sumnje da su izvršili nasilje u porodici, a protiv još dve iz Leskovca i Lebana podnete su krivične prijave zbog istog krivičnog dela. 

Istražnom sudiji Osnovnog suda priveden >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je V.J. (55) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, jer je pretio da će benzinom zapaliti ukućane, saopštila je policija.

V.J. se tereti da je 16. avgusta oko 15 časova u porodičnoj kući najpre psihički maltretirao i vređao članove svoje porodice, nakon čega je uzeo flašu sa benzinom i pretio da će ih zapaliti.

Pripadnici policije su intervenisali i pronašli flašu sa benzinom, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Leskovcu.

Slobode je lišen i M.M. (33) iz Leskovca takođe zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se tereti da je 16. avgusta psihički maltretirao roditelje i da je lomio nameštaj i električne uređaje.

Istražni sudija je obojici odredio pritvor od osam dana.

U saopštenju PU dodaje se da su podnete još dve krivične prijave zbog nasilja u porodici i to protiv D.P. (40) iz Lebana i I.N. (36) iz Leskovca.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.