Izvor: JUGpress.com, 03.Jul.2023, 21:44

Preporučeno saobraćajnoj policiji da pojača prisustvo u Bulevaru Nikole Pašića

LESKOVAC

Održana je konstitutivna sednica Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji grada Leskovca kojom je predsedavao Oliver Antanasijević, zamenik predsednika Skupštine grada Leskovca, predsednik Saveta i Aleksandra Pavlović, član Gradskog veća grada Leskovca, zamenik predsednika. Antanasijević je izabran za Koordinatora za saradnju sa Agencijom za bezbednost saobraćaja.

Analiziranjem stanja bezbednosti saobraćaja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na putevima po dopisu koji ukazuju na nebezbednost saobraćaja i pešaka na pojedinim lokacijama u Bulevaru Nikole Pašića u Leskovcu, Savet je usvojio Preporuku da saobraćajna policija pojača aktivnosti na uklanjanju nepropirasno parkiranih vozila, kao i prisustvo saobraćajne patrole na samom Bulevaru Nikole Pašića. Takođe, usvojena je i Preporuka da JP „Putevi Srbije“ razmotre ugradnju svetlosne signalizacije na pešačkim prelazima kao i pojačanje osvetljenja u zoni pešačkih prelaza. (kraj) IS/MN

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.